Kategorier
DIY Handarbete Mitt liv i ord Vardagsbetraktelser

3 December – Min dag i ord och bilder.

Hej pĂ„ er 💕 Jag tĂ€nkte att jag idag skulle göra ett blogginlĂ€gg som jag fyller i efterhand som dagen gĂ„r. TĂ€nkte att det kan vara en rolig sak att göra lite dĂ„ och dĂ„, vad tycker ni? Jag försöker isf sĂ„ ser vi vad detta leder helt enkelt 😉

Jag gick och la mig runt 06:30 och somnade runt 07 snĂ„ret, vaknade runt 10 tiden och kunde inte somna om sĂ„ jag gick upp istĂ€llet. NĂ€r jag hade vaknat till sĂ„ blev det frukost och morgon medicinen och dĂ€refter började jag sticka mina julsockor och kollade pĂ„ julkalendern (riktigt bra julkalender detta Ă„ret, den Ă€r vĂ€rd att se!). Vi var Ă€ven inne pĂ„ Ica en snabb runda för att skicka lite paket samt för pappa skulle handla mat. DĂ€refter blev det hem och för min del: fortsĂ€tta sticka och se pĂ„ film/serie đŸ„°

Följ mig gÀrna pÄ Instagram!

Sen jag skrev sist sĂ„ har inte dagen erbjudit mer Ă€n stickning, film och serie och mat. Jag har inte haft orken och kraften idag att göra nĂ„got annat. Är sĂ„ rackarns trött, fick 2 timmar sömn som jag skrev om innan dag och jag kĂ€nner mig helt utmattad. SĂ„ nu ska jag Ă€ta nĂ„gra pepparkakor, ta en sömntablett och sova. Vi hörs garanterat imorgon igen đŸ„° Puss & kram 💕

Ett svar pĂ„ ”3 December – Min dag i ord och bilder.”

Kommentera