Kategorier
Julkalender

Tobbes julkalender – Lucka 3

 Ser du inte vad som står i bilden? Klicka här för större bild.
 
Tävlingregler:
För att vara med och tävla om vars ett halsband så vill jag att ni kommenterar erat bästa minne ni har. Det kan vara något bra, något mindre bra eller något som du tycker är väldigt roligt eller något fint julminne, ja det kan vara vad som helst 😉
 
Glöm inte att kommentera vilken färg du hade velat vinna.
 
Du får gärna dela dagens lucka så att fler kan hitta min julkalender. Använd hashtaggen #tobbesjulkalender när du delar julkalendern i sociala medier. 🙂
 
Ni har fram tills klockan 23:59 på er att tävla.
Jag kommer då välja 3 stycken vinnare, som vinner en vars ett halsband. Vinnaren presenteras här på bloggen imorgon samtidigt som lucka nummer 4 publiceras.
 
Lycka till ♥
 
Pss! Glöm inte att ni kan följa mig på Instagram. Tobbeeza heter jag där 😉

9 svar på ”Tobbes julkalender – Lucka 3”

Ett jul minne som är väldigt speciellt för mig.
Första julen efter vi flyttade till egen lägenhet. Vaknar upp på julaftons morgon tittar ut och det snöar 🙂 vi alla trodde inte vi skulle få någon snö men det blev en "magisk" först jul för oss 🙂

Skulle gärna vilja vinna lila 🙂

Den i mitten hade jag velat vinna.

Mitt bästa minne, mja det är lite svårt. Mina 5 barns förlossningar är oförglömliga, den yngsta är född på juldagsmorgonen =)

När jag träffa det bästa i mitt liv för snart 10 år sedan.

Hon fyller i februari så hade varit perfekt present till henne. Rosa tycker hon om men de går såklart bra med annan färg också.

Mitt bästa minne är väldigt enkelt och säkerligen inget som andra skulle tycka är något speciellt. Men det är när jag var runt 10 år och jag spelade Spyro på PS1:an tillsammans med min pappa. Jag minns hur vi "grälade" med varandra för att vi förlorade diamanter i spelet och hur roligt vi hade. Det är mitt bästa minne för att jag sedan länge förlorat kontakten med min pappa och saknar de stunderna man förut tog för givet.

Jag vill gärna vinna ett halsbland i blå färg. 🙂

Julen är välsignad familjetid,
minnen av dem som gått bort,
mors för länge sedan givna kram
ger en förunderlig känsla av frid,
barndomen upplevs igen, kort –
hon finns i en digital fotoram

Julen är välsignad familjetid,
minnen av dem som gått bort,
mors för länge sedan givna kram
ger en förunderlig känsla av frid,
barndomen upplevs igen, kort –
hon finns i en digital fotoram

den lila

Mitt bästa minne är dagen då jag åkte till Simrishamn på morgonen för att träffa barnmorskan för att kontrollera om jag var gravid som jag misstänkte eller bara hade rubbningar i menscykeln. När man står i korridoren och undersköterskan nickar åt mig att jo jag är gravid och jag brister ut i fullständig gråt och bara ler samtidigt som jag inte trodde på henne då man litade på de 2 läkare som sagt till både mig och maken att vi kan inte få barn på egen hand. Men på ultraljudet veckan efter ser man en liten prick, en prick som bultar för fullt, vårt barn, gjort på egen hand mot alla odds. <3

Mitt bästa minne är när jag bodde en hel sommar hemma hos mormor och morfar, jag vill där av också ge halsbandet till mormor om jag vinner det. Och då skulle jag vilja vinna det lila då det är hennes favorit färg, men alla är fina 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.